Klubben

I klubben laver vi lige det, du har lyst til, i hyggeligt sammenværd med beboere fra hele organisationen.

Klubben er et tilbud for beboerne i deres fritid, som de kan selv kan have stor indflydelse på indholdet af. Klubben findes i administrationens lokaler, og kan fx bruges til:

Kreative projekter
Højtlæsning
Musikaftner
Teater
Kaffeklub
Håndarbejde
Værksted (i Rosengaardens kælder)
Udflugter
... eller hvad du ellers kunne tænke dig.

Krybespillet

Klubben står blandt andet bag vores store succes, Krybbespillet. Hvert år i forbindelse med Byen i Byens Venners julemarked øver vi og opfører Krybbespillet for beboernes pårørende i Aalestrup Kirke. Det er blevet så stor en succes, at vi nu også opfører Krybbespillet for byens vuggestue- og børnehavebørn samt byens pensionister - og vi har efterspørgsel på endnu flere forestillinger til 2017!

Rødhætte og Ulven

Ifbm. familiefesten 2016 stod klubben bag teaterstykket, Rødhætte og Ulven, som blev opført i intet mindre end 3 forskellige udgaver, herunder en country og en rock udgave. På billedet ovenfor ser I de stolte skuespillere, der blev tituleret med en flot rose.